dimarts, 28 d’agost del 2012

Mira al cel

Vist a Vilafranca (passeig de les girafes)

diumenge, 26 d’agost del 2012

Vida intel.ligent

"De vegades penso que la prova més fefaent de que existeix vida intel.ligent a l'univers és que ningú ha intentat contactar amb nosaltres."
Bill Watterson

dijous, 16 d’agost del 2012

fuck the fuel economy

Ho entendria enganxat a una bici, o a un dos-cavalls si m'apures, però a un audi...
Incongruència vista a Calafell.

dimecres, 15 d’agost del 2012

Poblenou del Delta

El Paso l'any 1850? El Rocío? Marraqueix? L'imaginació et porta a llocs com aquests passejant pel Poblenou, població pertanyent a Amposta. Un centenar de cases habitades per unes 250 persones.

Creat per l'Instituto Nacional de Colonización l'any 1957 i batejat amb el nom de Villafranco del Delta (en honor a vés-a-saber-qui), el seu objectiu era atreure gent per a reactivar l'explotació agrícola de la zona, constituint el lloc més avançat de la conquesta del Delta. Un autèntic poble "de frontera".
Cap a l'any 2003 se li va canviar el nom per l'actual i ara és una bona base per a l'exploració de la zona amb un bon rapat de serveis per als visitants.

Si mai em perdo, potser em trobareu aquí.
.





divendres, 3 d’agost del 2012

Faldilles que tiren amunt, amunt..

I que no us fan gràcia aquestes mosses, de cames infinites, sovint emparrades dalt d'un pam de talons, amb aquestes faldilletes de lycra, arrapades, que cada tres passes es van estirant avall, indignament, ara d'un costat, ara de l'altre, perquè no els quedin cargolades com un cordó a la cintura?
On hem deixat el saber estar, noies?
Si vestiu unes faldilles que, de natural i en perfecta armonia amb les corbes del vostre cos, demanen emparrar-se a ran de figa, deixeu-les que vagin on volen d'anar i passegeu-les amb indiferència mentre la resta de la humanitat ens quedem bavejant uns, pregant perquè no acabi l'estiu, i verdes d'enveja les altres, esperant que torni l'hivern i la moda dels pantalons de pana de pota d'elefant..
Vet-ho aquí.

El dit a la llaga