dilluns, 9 de març del 2009

pa, pernil i formatge

Ja feia dies que volia presentar-vos un parell de temes de caràcter gastronòmic que m'han frapat.

En primer lloc la forma de presentar el clàssic BIKINI a un bar de Calafell del que, malauradament, no recordo el nom.
No sé si a causa de la gran dificultat de posar ordenadament les capes de pernil i formatge a l'interior, o pel desbordant talent creatiu del xef, el cas és que una part del pernil i del formatge és presentat directament a sobre de l'entrepà, la qual cosa impossibilita el fet d'ingerir-lo sense coberts que és precisament una de les gràcies que tenen aquest tipus d'àpats. O potser la raó és l'elevat grau de refinament de la direcció del local que no permet que al seu establiment es mengi amb els dits (qui vulgui fer porqueries que se'n vagi a casa seva, home...)


L'altra història fa referència a un preparat similar, el CROQUE-MONSIEUR, recepta d'origen francès, que es vé a pronunciar "croc mesié" i que a El Panet del carrer d'Amàlia han rebatejat com es veu a la imatge. Que cony tanta tonteria...


Per cert, buscant aquesta recepta he anat a petar a la web d'una banda australiana divertidíssima (tant la web com la banda). Doneu-hi un tomb que val la pena.

http://www.croquemonsieur.com.au/

1 comentari:

Bolas ha dit...

Ostres, Tgs, el millor reportatge que recordo. emmmmmm. em vull un bandarra.!!!!