dimecres, 8 de juliol del 2009

Dia de Sant Joan a Calafell

Aquest any a la revetlla vaig fer bondat i, entre pillar poc i anar a dormir d'hora, a 2/4 de 7 ja estava despert i a les 7 desvetllat, vestit i al carrer. A part de la gran quantitat de gent que rondava a aquelles hores (dormint a la platja o rondant amb diferents diferents nivells d'intoxicació), el que em va sorprendre és l'estat dels carrers. Del passeig en concret, on s'havia cremat més pólvora i destapat més ampolles. A la zona del Sanatori, que pertany al Vendrell, tot seguia igual: tota la merda de la nit restava acumulada.
En canvi a la zona de Calafell ja havia passat la brigada i estava tot net, polit i curiós. Com si res hagués passat. Val a dir, per més inri, que aquesta foto va ser tirada una hora i mitja abans que l'anterior...
Pataleta (que altra cosa no estem aconseguint): L'ajuntament del Vendrell ens té abandonats per ser un barri d'un barri. Com que no hi té votants, que quasi tots som estiuejants o immigrants, se li'n fot sense tenir en compte que hi té contribuents, que de cobrar si que en saben, i sobretot, ciutadans. Apa.