dilluns, 27 de febrer de 2012

Gin tònic gelificat - Pastisseria Bertran

A la Pastisseria Bertran de Vilafranca han aconseguit que un gin tònic es pugui menjar amb cullera, i a casa!
Sembla ser que Citadelle, la ginebra francesa amb la qual, junt amb la tònica Fever Tree, està elaborat aquest producte, estava buscant alguna cosa original per a oferir a les seves presentacions, i a través del seu distribuïdor a Espanya es van posar en contacte amb el Ramon Bertran que va acceptar el repte. Per tal de conservar totes les seves propietats, inclòs el punt de gas de la tònica, te'l venen congelat de manera que te'l pots endur a casa i després d'unes 2 a 4 hores, està llest per al seu consum. Per a la seva preparació es segueixen les proporcions exactes de ginebra i tònica fixades per Citadelle i he de dir que és fantàstic deixar desfer la gelatina fresca a la boca per assaborir una cosa que no és que tingui gust de gin tònic sinó que és un gin tònic.
Alquímia d'alta gastronomia d'autor posada a la teva taula. Tot plegat per 4€ la peça.