diumenge, 11 de març del 2012

actuació a Sitges

Al, possiblement, carrer més estret de Sitges, algú ha tingut la gràcia de batejar-lo com "Avinguda 5 Avenue" i ho ha fet posant-hi una placa que deixa constància del fet. A veure quant dura...

-----------------

A 12/3/12
El que pensava que era una actuació actual, sembla que no ho és tant i que té més història de la que creia. Gràcies a l'aportació de Criticart he pogut saber que:

"Durant la década dels ant 20, Miquel Utrillo, principal ideòleg del conjunt de Maricel, va batejar aquest carreró, i en honor al propietari dels edificis, el "ianqui" Charles Deering, com la Cinquena Avinguda!! Fa pocs anys que s'hi va col.locar aquesta placa!!!!!"

Queda aclarit. Gràcies Criticart! Així doncs sembla que no hi ha perill de que desaparegui la placa..
.

2 comentaris:

Criticartt ha dit...

Durant la década dels ant 20, Miquel Utrillo, principal ideòleg del conjunt de Maricel, va batejar aquest carreró, i en honor al propietari dels edificis, el "ianqui" Charles Deering, com la Cinquena Avinguda!! Fa pocs anys que s'hi va col.locar aquesta placa!!!!!

Pere M ha dit...

Ondia! em deixes de pedra. He passat diverses vegades per aquest indret en els darrers anys i no m´hi havia fixat mai... Per això havia pensat que es tractava d'una actuació d'algun artista de carrer actual. Gràcies per la teva aportació que em permeto transferir al missatge original perquè, vist el teu blog em sembla més fiable que la informació que he posat jo. Salutacions!