diumenge, 28 de febrer del 2010

Día de Andalucía al Vendrell

Matinal de diumenge al Centro Cultural Andaluz García Lorca, al barri del Tancat al Vendrell on es celebrava el Día de Andalucía.

De camí cap al local ens sorprèn aquest anunci. És que no hi ha ningú que defensi la dignitat animal al Vendrell?

Una vegada dins de l'entitat, entre els cartells que recorden els nombrosos actes que s'hi han celebrat, ens atrau molt especialment aquest de la Sílvia Sílvia que s'anuncia com "The first woman on Earth to perform with dangerous crossbows" (la primera dona a la Terra d'actuar amb perilloses ballestes). Cartell que va tenir el detall de dedicar "Con mucho cariño para mis amigos CCA García Lorca del Vendrell les quiero mucho Sílvia Sílvia". No sé si el que m'ha atret ha estat la vestimenta, el cos ajamonat, el pentinat Whitesnake o imaginar-me el que pot fer aquesta dona amb les ballestes. En qualsevol cas, es pec ta cu lar.
I per acabar la demostració de que a aquesta societat són agraïts amb la seva segona terra, el cant dels Segadors interpretat per una secció del Centro, en presencia del Secretari General d'Economia i Finances de la Generalitat i de l'Alcalde de la vila.