diumenge, 25 d’abril de 2010

Vaca automàtica

Ja tenim una vaca automàtica a Vilafranca.
Solana de Foix, de Torrelles, ha instal·lat a la benzinera Penedès un dispensador automàtic de llet pasteuritzada a doll. La llet la duen directament de la vaqueria, ja pasteuritzada, i la dipositen en aquesta màquina que la matén refrigerada. El client només ha de introduïr 1 euro, posar l'ampolla a l'aixeta i prémer el botó d'engegada i la màquina li dispensa 1 litre de llet i un ticket on es donen les dades de conservació i la data de caducitat. En cas de no dur una ampolla, al costat mateix se'n poden adquirir per 0,20 euros.
Només hi ha un tipus de llet, sencera i és ben bona.
Curiosa iniciativa, a veure aconsegueixen que funcioni.

3 comentaris:

Landahlauts ha dit...

Qué curioso?
Es pasteurizada, no? De esas que aguanta un par de días...

Eso no es una vaca automática. Seguro que la vaca está dentro de la máquina y el señor detrás con el taburete esperando que alguie eche el euro.

Me has llevado a la infancia. Cuando era niño (lo recuerdo muy lejanamente) mi madre nos llevaba a una vaquería donde vendían leche a granel. Estaba a las afueras de la ciudad. Llevabamos una lechera de aluminio, de unos dos litros. Aquella leche había que hervirla... cuando subía, apartarla.. y volverla a hervir. Un proceso que se repetía varias veces.
Y con una nata...

Saludos.

PM ha dit...

La que compré ayer tenía fecha de caducidad 1 de mayo. O sea que, al parecer, aguanta una semana.

De nata no creo que le quede mucha. El señor del taburete se la debe guardar para las fresas o el café.

Saludos!

Lola ha dit...

A Igualada encara no n'he vist cap.
Amb la teva recomanació quan en vegi alguna la provo.
Ja et diré.