dimecres, 6 de juliol del 2011

més de professors i maestros

Encara queda gent amb problemes? Però que no estan al corrent de la gran quantitat de professors que ho arreglen tot?

Aquest Ibrahima és nou a la plaça (tot i que es vanta de ser el més antic), i ofereix un parell de coses d'allò més temptadores:
"Ver a sus enemigos de rodillas"... Mmmm, interessant...
"hombres i mujeres estaran a sus pies"... Ve a ser una variant de l'anterior però més còmoda perquè en comptes d'agenollats els pots tenir asseguts o estirats.
"conseguir que tu pareja sea fiel y sumisa a tu voluntad". "A tu voluntad" vol dir que es pot connectar i desconnectar la fidelitat i la submissió? Cal?
Cal destacar l'estrany us que fa dels signes de puntuació i les majúscules, i els canvis del tu al vostè.


El Mando és una altra història. Aquest ha heredat o li ha traspassat el xiringuito el Profesor Fanta, el dels caps de boc i els cavalls ballarins sevillanos. Ha fet un nyap per aprofitar la targeta canviant el nom, sense molestar-se a buscar la mateixa font, i fent desapareixer la paraula "africano" del darrere de "el maestro chaman", allargassant aquestes 3 paraules per omplir el buit. Ara dubto si és que el Mando no és africà o ho és però no vol que se sàpiga...


Aquí podeu veure la targeta original del Fanta i també la del Maestro Alfa que a dia d'avui segueix en actiu i em sembla que és el que ens està durant més
.